Bilet NBA: Trei pronosticuri castigatoare in finalele conferintelor ne-au adus doua bilete „verzi” – Bifam al treilea?

biletul nba
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Avand in vedere numarul limitat de partide din fazele finale ale play-off-ului, avem un bilet NBA cu un format usor diferit pentru perioada urmatoare. Ori de cate ori intr-o noapte nu vom avea doua partide, vom concepe un bilet din pronosticul pentru meciul noptii si pronosticul pentru urmatoarea partida, indiferent cand ar fi ea (cu conditia de a avea disponibile cote). Astfel, azi preluam pronosticul dat pe biletul de ieri pentru Houston Rockets – Golden State Warriors (cu line ajustata pentru mentinerea cotei).


Bilet NBA
Jo 04:00 Houston Rockets – Golden State Warriors Cote Unibet: 1.83 2.02

Golden State Warriors a jucat precum o campioana in meciul 1 al finalei Conferintei de Vest. Durant a marcat 37 de puncte pentru oaspeti, Thompson alte 28. Curry, recent revenit dupa o accidentare, a contribuit cu alte 18 puncte. In ciuda a 41 de puncte reusite de Harden, gazdele au incheiat la o diferenta de 13 puncte, 116-119. Paul a contribuit cu 23 de puncte, in timp ce Gordon a marcat 15. Warriors a furat astfel avantajul terenului propriu si asteapta cu optimism meciul urmator. Rockets are de imbunatatit diverse aspecte si ne putem astepta la o evolutie mai buna in meciul 2. Harden nu a avut suficient ajutor din partea restului echipei. Houston ar trebui sa reuseasca mai multe puncte in meciul 2, contribuind la un total ridicat.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Du 03:30 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics Cote Unibet: 1.37 3.25

Cavaliers va juca mai bine pe teren propriu, dar in acest play-off Celtics nu ne-a dat prea multe motive pentru a paria impotriva ei. Doua victorii categorice obtinute de echipa din Boston au facut ca moralul gazdelor din aceasta partida sa fie zdruncinat. Pana la acest meci sunt cateva zile de odihna si acestea ar putea prinde bine echipei lui LeBron, dar Celtics este mai inchegata acum si nu cred ca poate pierde infruntarea urmatoarea la o diferenta prea mare.


Meciurile din NBA pot fi urmarite live si gratuit prin intermediul platformei Unibet TV!

Bilet NBA

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu