Bilet NBA: Variantele pe puncte se afla din nou in atentia noastra!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
1 0

Urmatorul bilet din NBA catre care ne indreptam atentia are in vedere meciul 1 al finalei Conferintei de Est si partida a doua a seriei dintre Golden State Warriors si Portland Trail Blazers. In ambele confruntari, variantele propuse se rezuma la numarul de puncte marcate de catre echipa oaspete.


Ofensiva celor de la Portland Trail Blazers nu a aratat foarte bine in primul meci al finalei Conferintei de Vest, una dintre principalele cauze fiind faptul ca acestia se prezentau la acel duel dupa o serie de 7 meciuri, incheiata cu doar doua zile in urma. Golden State Warriors s-au impus cu scorul de 116 la 94, intr-o partida in care Damian Lillard si CJ McCollum, principalele doua solutii ale celor de la Trail Blazers pe faza ofensiva, au avut doar 11 cosuri marcate din actiune din 31 de tentative.

Ne asteptam ca meciul 2 sa nu fie foarte diferit fata de primul, iar cei de la Portland sa nu depaseasca granita celor 110 puncte marcate.


Fiecare nou client Betano beneficiaza acum de un bonus de bun vineri de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei!


Joi, 03:30: Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Sub 110,5 puncte pentru echipa oaspete (inclusiv prelungiri) – Cota 1.41 la Betano

Vineri, 04:00: Golden State Warriors – Portland Trail Blazers
Sub 1105, puncte pentru echipa oaspete (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna mai: 5 WIN – 3 LOST (profit +278 unitati)

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu