Bilet tenis: Ieri a fost iarba, astazie zgura | Dubla zilei de miercuri este oferita de intrecerile de la Bucuresti si Umag!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Biletul din tenis oferit in ziua precedenta ne-a adus profit, asa cum anticipam ca se va intampla si cu cel de astazi, cand atentia noastra se va indrepta catre intrecerile de la Bucuresti si Umag.


Attila Balazs a avut un meci maraton in ziua precedenta. Acesta s-a impus in fata lui Viktor Galovic cu scorul de 6-0, 6-7, 7-6, dupa doua ore si 48 de minute. Partida a fost una extrem de solicitanta, cu schimburi de mingi extrem de lungi si fizice, iar in fata lui Krajinovic va avea o misiune mult mai dificila. Sarbul a castigat ambele dueluri directe, de fiecare data in minim de seturi. Nu este exclus ca un astfel de rezultat sa fie inregistrat si la finalul acestei confruntari, avand in vedere valoarea superioara a sarbului, dar si oboseala acumulata de Attila Balazs in ziua precedenta.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!

Miercuri, 16:30: Lara Arruabareno-Vecino – Laura Siegemund (WTA Bucuresti)
Siegemund cu handicap de -1,5 game-uri – Cota 1.47 la Betano

Miercuri, 17:30: Attila Balazs – Filip Krajinovic (ATP Umag)
Krajinovic cu handicap de -1,5 game-uri – Cota 1.41 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet tenis, luna iulie: 4W – 11L (-616 unitati)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu