Bilet tenis: Joi facem profit cu ajutorul romancelor!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Ziua de joi ne aduce o noua serie de partide in care sunt implicate jucatoare din Romania, o parte dintre aceste meciuri fiind regasite si pe biletul din tenis. Mai precis, confruntarile pe care ne axam sunt partida de simplu in care va evolua Mihaela Buzarnescu, in cadrul turneului WTA de la Lausanne, dar si duelul de dublu de la Bucuresti in care se vor afla pe teren nu mai putin de 4 reprezentante ale Romaniei. 


Mihaela Buzarnescu a pierdut cu scorul de 6-1 primul set pe care l-a jucat la actuala editie a turneului de la Lausanne. Totusi, reprezentanta noastra a avut o revenire de senzatie, cedand un singur game in urmatoarele doua seturi ale duelului cu Stefanie Voegele.

In runda secunda, „Miki” o intalneste pe Fiona Ferro (98 WTA), jucatoare in varsta de doar 22 de ani. Reprezentanta noastra are prima sansa si in aceasta confruntare, una in care nu va mai avea de infruntat si publicul elvetian, asa cum s-a intamplat in partida cu Voegele.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!

Joi, 12:00: Fiona Ferro – Mihaela Buzarnescu (WTA Lausanne)
Victorie Buzarnescu – Cota 1.44 la Betano

Joi, 16:30: Begu/Olaru – Bara/Tig (WTA Bucuresti)
Victorie Begu/Olaru – Cota 1.38 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet tenis, luna iulie: 4W – 12L (-716 unitati)

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu