Bilet tenis: Marti ne indreptam atentia catre turneul ATP de la Newport!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Biletul din tenis nu ne-a adus profitul pe care il asteptam in ultimele zile, insa suntem convinsi ca acest lucru se va schimba inca de astazi, cand atentia noastra se indreapta catre intrecerea ATP de la Newport.


Alexander Bublik nu a impresionat in acest sezon de iarba, insa nu se poate spune nici ca a dezamagit. Cu un bilant de 4 victorii si tot atatea infrangeri, sportivul din Kazakhstan vine la acest turneu cu gandul obtinerii unui rezultat notabil, iar primul obstacol este australianul Alex Bolt. Pe iarba, serviciul lui Bublik, o arma redutabila pe orice suprafata, va fi mult mai eficient, iar Bolt va resimnti acest lucru din plin. Australianul nu impresioneaza la retur, cu atat mai putin in momentul in care in fata sa se afla un jucator cu un serviciu impresionant. Mizam pe faptul ca Bublik va castiga minim 6 game-uri in primul set al confruntarii cu Alex Bolt.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!

Marti, 18:00: Alexander Bublik – Alex Bolt (ATP Newport)
Bublik castiga peste 5,5 game-uri in primul set – Cota 1.53 la Betano

Marti, 19:30: Ramkumar Ramanathan – Sergiy Stakhovsky (ATP Newport)
Stakhovsky castiga peste 5,5 game-uri in primul set – Cota 1.47 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet tenis, luna iulie: 3W – 11L (-741 unitati)

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu