Biletul din NBA: Victorii clare pentru gazdele din Est!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Biletul din NBA are in vedere pentru dimineata zilei de sambata doua victorii clare pentru doua dintre cele mai solide formatii din Conferinta de Est.


Indiana Pacers primesc vizita celor de la Minnesota Timberwolves. Oaspetii inca nu sunt siguri de prezenta in teren a lui Karl-Anthony Towns. Totusi, cel mai bun marcator al trupei din Minnesota ar putea sa nu fie un argument suficient de solid pentru ca echipa sa sa obtina victoria. Pacers sunt clasati pe a 5-a pozitie in Conferinta de Est, iar in urma cu doua zile s-au impus chiar in fata celor de la Timberwolves, cu scorul de 104 la 99 in deplasare. Mizam pe succesul formatiei din Indianapolis, cu handicap de -4,5 puncte.

A doua selectie de pe biletul din NBA vizeaza disputa dintre Philadelphia 76ers si Chicago Bulls. Gazdele inca nu pot conta pe Joel Embiid, acesta aflandu-se in recuperare dupa o interventie chirurgicala. Fara Embiid, 76ers au castigat ultimele doua jocuri de pe teren propriu si este de asteptat sa isi prelungeasca aceasta serie. Mizam pe succesul gazdelor, cu handicap de -2,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Sambata, 02:00: Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves
Indiana Pacers cu handicap de -4,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la Betano

Sambata, 02:00: Philadelphia 76ers – Chicago Bulls
Philadelphia 76ers cu handicap de -2,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.42 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 6W – 7L (-70 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu