Biletul Multi Goluri: Marti pariem exclusiv pe duelurile din Champions League

multi goluri
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 2

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.

Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

multi goluriMeciul serii in Champions League este cel de pe Old Trafford, unde Manchester United primeste vizita lui Juventus. Desi este o confruntare interesanta din multe puncte de vedere, nu ma astept sa vedem multe goluri, in special in prima parte a meciului. Pe Santiago Bernabeu ma astept sa vedem pana la trei goluri in prima repriza, „galacticii” avand sansa puna capat unei serii negre in partida cu Plzen. Completam biletul cu un pronostic pentru meciul dintre Sahtior si Manchester City, unde nu ar trebui sa se inscrie mai mult de cinci goluri.

De evidentiat si alte doua aspecte extrem de importante. Fiecare nou client NetBet beneficiaza de un bonus de 1500 de lei, suma ce poate fi utilizata dupa bunul plac, pe propriile variante de pariere. CLICK AICI! De asemenea, pentru fiecare bilet jucat la NetBet, pot beneficia de castiguri suplimentare de pana la 50% din suma obtinuta. CLICK AICI!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu