Biletul noptii – Tudor se orienteaza EXCLUSIV catre semifinala dintre Anglia si Croatia! Intra sa vezi sugestia colegului nostru!

biletul noptii
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Echipa Pariuri1x2 a conceput rubricii Biletul noptii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Biletul noptii

Biletul noptii de ieri a fost pierdut la „mustata”. Am mizat pe cel putin 3 cartonase primite de catre Franta in semifinala cu Belgia, insa selectionata „cocosului galic” a fost avertizata de doar doua ori. Totusi, privim cu optimist disputa dintre Anglia si Croatia din aceasta seara, ce ne poate dubla investitia.


Subliniem faptul ca echipa noastra a selectat cotele de la Casa Pariurilor, cel mai nou partener al site-ului nostru. Daca pariati biletul la Casa Pariurilor, veti putea, spre exemplu, sa depuneti banii pe site prin ce metoda doriti (VISA, Skrill, Paysafe) si ii puteti retrage direct din agentie!


Astfel, ne indreptam atentia catre duelul ce ne va face cunsocuta numele celei de-a doua finaliste. Conisderam ca vom avea un meci extrem de bine organizat din punct de vedere tactic, insa de data aceasta vom avea si mai multe reusite pe parcursul infruntarii. Totusi, tinand cont de presiunea ce va fi pusa asupra jucatorilor, alegem sa mizam pe intervalul de 2-3 goluri in meci. Mult succes tuturor!

Pariaza „Biletul noptii” AICI!Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu