Biletul noptii – Tudor mizeaza pe super amicalul dintre Anglia si Brazilia, cat si pe disputa dintre Federer si A. Zverev de la Turneul Campionilor!

biletul noptii
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Echipa Pariuri1x2 a dat startul rubricii Biletul noptii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Biletul noptii
Europa, 22:00: Anglia – Brazilia

Primul duel asupra caruia ne vom orienta este cel dintre Anglia si Brazilia. Suntem convinsi de faptul ca acest duel va fi unul pliat extrem de bine pe jocul cu care ne-a obisnuit formatia „Selecao” – unul preoponderent ofensiv. Mizam astfel pe un duel cel putin spectaculos, insa, pentru siguranta, vom alege un pronostic acoperit.

Peste 1,5 goluri, cota 1.44 – Unibet – Pariaza pontul acum!

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Tenis, 22:00: Roger Federer – Alex Zverev

A doua inclestare aleasa de redactia noastra este cea dintre Roger Federer si Alex Zverev de la Turneul Campionilor din Londra. Consideram ca cei doi jucatori vor da tot ceea ce e mai bun in aceasta seara, insa „ceasul elvetian” va porni cu un avantaj extrem de mare constituit de experienta sa, cat si de forma de-a dreptului deosebita a acestuia. Mizam astfel pe o disputa la indemana lui Roger Federer.

Federer -3,5 game-uri, cota 1.78 – Unibet – Pariaza pontul acum!

Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu