Biletul noptii – Tudor isi indreapta atentia EXCLUSIV catre Major League Soccer!

biletul noptii
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Echipa Pariuri1x2 a conceput rubricii Biletul noptii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Biletul noptii

Cu siguranta, Atlanta United este una dintre cele mai ofensive echipa din Major League Soccer. Condusa de catre un fost antrenor al Barcelonei, formatia nou-infiintata la inceputul sezonului precedent este „pe val”, fiind o candidata pentru obtinerea titlului. Totusi, consider ca am putea sa ne dublam cu usurinta investita daca am paria pe intervalul golurilor din repriza a doua. Forta ofensiva a gazdelor ma trimite cu gandul la un numar ridicat al golurilor din mansa a doua, insa lipsa de luciditate a celor de la Seattle ma face sa pariez pe „2-3 goluri” si nu mai mult.


Subliniem faptul ca echipa noastra a selectat cotele de la Casa Pariurilor, cel mai nou partener al site-ului nostru. Daca pariati biletul la Casa Pariurilor, veti putea, spre exemplu, sa depuneti banii pe site prin ce metoda doriti (VISA, Skrill, Paysafe) si ii puteti retrage direct din agentie!


Pariaza „Biletul noptii” AICI!Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu