Biletul noptii – Ultima „dubla” a fost CASTIGATOARE! Gasesti AICI pronosticul in cota 2.10 pe care ni-l sugereaza Tudor in aceasta seara!

biletul noptii
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Echipa Pariuri1x2 a dat startul rubricii Biletul noptii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Biletul noptii

Inainte de toate, va amintesc faptul ca ultimul bilet al noptii oferit a fost castigator, Anglia si Harry Kane reusind sa ne dubleze investitia in urma unei inclestari in care am stat cu „sufletul la gura” pana aproape de fluierul final al centralului.


Subliniem faptul ca echipa noastra a selectat cotele de la Casa Pariurilor, cel mai nou partener al site-ului nostru. Daca pariati biletul la Casa Pariurilor, veti putea, spre exemplu, sa depuneti banii pe site prin ce metoda doriti (VISA, Skrill, Paysafe) si ii puteti retrage direct din agentie!


De aceasta data, duelul ce ne poate dubla investitia este cel dintre Iran si Spania. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este una semnificativa, ibericii plecand de departe cu prima sansa. Consider ca vom asista la un duel extrem de spectaculos, „de-a soarecele si pisica”, in care Spania (cotat in prezent cu a doua sansa in vederea castigarii trofeului), ivi va etala forta ofensiva si, implicit, vom asista la un numar ridicat de goluri. De aceea, voi alege sa mizez pe pronosticul „interval 3-5 goluri”.Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu