Biletul noptii – Tudor mizeaza pe un „combo” compus dintr-un duel pe fotbal si 2 din NBA. Intra sa vezi cum ne putem dubla investitia!

biletul noptii
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 0

Echipa Pariuri1x2 a conceput rubricii Biletul noptii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Biletul noptii

Salut tuturor! In aceasta seara biletul noptii pe care vi l-am pregatit are in componenta 3 pariuri pe fotbal si baschet. Mizez in primul rand pe victoria „cainilor rosii” la primul duel cu mircea Rednic pe banca tehnica, cat si pe victoriile celor de la Boston Celtics si Milwaukee Bucks. Mult succes tuturor! 🙂


Subliniem faptul ca echipa noastra a selectat cotele de la Casa Pariurilor, cel mai nou partener al site-ului nostru. Daca pariati biletul la Casa Pariurilor, veti putea, spre exemplu, sa depuneti banii pe site prin ce metoda doriti (VISA, Skrill, Paysafe) si ii puteti retrage direct din agentie!


Pariaza „Biletul noptii” AICI!Citeste si:

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu