Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:  Pariem la cota 7.01!

Biletul weekendului
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
10 2

Biletul weekendului: Selectăm pentru profit! După calupul de bilete câştigătoare în cota 2 oferite pe parcursul întregii săptămâni, pentru week-end-ul ce stă să înceapă,  redacţia site-ului pariuri1x2.ro vine cu ceva în plus. Pariem pe un nou combo, dar de această dată în cota 7.01!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Pariaza la Betano » Ai 500 lei Bonus!

Biletul pe catre vi-l propunem este conceput în principal din pronosticuri pe calificările la Euro 2020. Pe lista evenimentelor selectate, inclusiv partida România – Malta. Mizăm pe interval goluri 2-5, într-o confruntare în care, daca vor reedita ultimele 30 de minute ale meciului cu Spania, “tricolorii” n-ar trebui să aibă emoţii în ceea ce priveşte câştigarea celor 3 puncte.
Pariem şi pe finala feminină de la US Open, acolo unde îi vom ţine pumnii Biancăi Andreescu.  Canadianca cu origini româneşti o va întâlni în ultimul act pe Serena Williams, americanca fiind cotată cu prima şansă la victorie. Pontul nostru nu exclude un succes al Serenei, deşi cotele înfruntării par uşor dezechilibrate, în raport cu nivelul valoric şi de performanţă al celor două. Mizăm pe Andreescu, cu handicap + 5.5 game-uri.
Împreună, spre câștig!


Cum pot beneficia de bonusul Betano?

Din acest punct de vedere, bonusul Betano in valoare de pana la 500 de lei este probabil cel mai simplu de accesat dintre toate bonusurile oferite de casele de pariuri.  Pasii sunt urmatorii:

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie sa folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Nimic mai simplu!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are sa iasa biletul? 10 2


Lasa un comentariu