Biletul zilei, 2 iulie: Astazi, duelurile de la Wimbledon ne dubleaza investitia!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
3 0

Ieri, infrangerea surprinzatoare suferita de A. Zverev in partida cu J. Vesely ne-a rupt biletele. Astazi ne indreptam din nou atentia catre Wimbledon si speram sa fi facut alegerile corecte pentru a ne dubla investitia. Iata biletul zilei Sportingbet!

Biletul zilei

Pentru prima selectie mergem la partida dintre C. Ruud si J. Isner. Cu doar doua partide disputate pe iarba in cariera sa si fara set castigat pe aceasta suprfata, e greu de crezut ca sportivul norvegian ii poate pune probleme adversarului sau. Asadar, victorie Isner.

Tot in competitia masculina, G. Simon il va intalni pe S. Caruso. Diferenta de valoare si de experienta este evidenta, iar pentru sportivul italian e deja o performanta a a ajuns pe tabloul principal la Wimbledon. Speram sa nu asistam la un rezultat surprinzator si pariem pe victoria obtinuta de Simon.

Inchidem biletul zilei cu o partida din intrecerea feminina, G. Ruse – J. Goerges. La doar 21 de ani, sportiva noastra promite o cariera interesanta, dar in acest moment e greu sa o invinga pe tenismena germana pe iarba de la Wimbledon. Pariem ca J. Goerges va fi sportiva care se va califica in faza urmatoare a competitiei.

Biletul zilei Sportingbet

14:30, G. Simon – S. Caruso, G. Simon sa castige, cota 1.30
16:30, G. Ruse – J. Goerges, J. Goerges sa castige, cota 1.28
18:00, C. Ruud – J. Isner, J. Isner sa castige, cota 1.22

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

[table “7” not found /]

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are sa iasa biletul? 3 0


Lasa un comentariu