Biletul zilei, 3 iulie: Ieri a fost „verde”, vezi cum pariem astazi!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 1

Ieri, biletul zilei Sportingbet a fost castigator. Am pariat ca G. Simon se va impune in fata lui S. Caruso (3-0), pe succesul lui J. Isner in partida cu C. Ruud (3-0) si pe victoria obtinuta de J. Goerges in disputa cu G. Ruse (2-0). Astfel, ne-am dublat investitia fara nicio emotie. Astazi, ramanem tot la Wimbledon si vom miza impreuna din nou pe 3 selectii.

Biletul zilei

Pentru inceput ne indreptam atentia catre disputa dintre J. Chardy si D. Goffin. Sportivul belgian are un joc solid, consistent si are prima sansa la victorie. Speram sa nu asistam la un rezultat surprinzator si pariem pe victoria obtinuta de D. Goffin.

Pentru a doua selectie ne indreptam atentia catre duelul dintre A. Seppi si G. Pella. Argentinianul a trecut de M. Copil in turul anterior, dar e clar ca jocul sau pe iarba nu este unul impresionant. A. Seppi e favorit sa se impuna in aceasta partida si vom paria ca va castiga cel putin 2 seturi.

Inchidem biletul zilei cu disputa dintre F. Auger-Aliassime si C. Moutet. Canadianul a facut un sezon bun de iarba pana acum si cu siguranta isi doreste un parcurs bun si la Wimbledon, iar adversarul de astazi este unul accesibil. Pariem 1 solist.

Biletul zilei Sportingbet

14:30, J. Chardy – D. Goffin, D. Goffin sa castige, cota 1.33
16:30, A. Seppi – G. Pella, A. Seppi peste 1.5 seturi, cota 1.25
16:30, F. Auger-Aliassime – C. Moutet, F. Auger-Aliassime sa castige, cota 1.20

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

[table “7” not found /]

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are sa iasa biletul? 1 1


Lasa un comentariu