Biletul zilei, 4 iulie: Am extras pentru al 3-lea „verde” consecutiv!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Ieri, biletul zilei Sportingbet a fost din nou „verde”. Am pariat ca D. Goffin se va impune in partida cu J. Chardy (3-0), pe minim doua seturi castigate de A. Seppi in disputa cu G. Pella (2-3) si pe succesul obtinut de F. Auger-Aliassime in fata lui C. Moutet (3-1). Astazi mizam pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul caruia tintim sa ne dublam din nou investitia.

Biletul zilei

Pentru inceput ne indreptam atentia catre duelul de la Wimbledon dintre M. Cilic si J. Sousa. Pe iarba, diferenta de valoare este evidenta si ar trebui sa asistam la un succes clar obtinut de sportivul croat. Pariem simplu pe victoria lui M. Cilic cu cel mult un set pierdut.

Pentru a doua selectie, ramanem tot la Wimbledon la partida dintre S. Querrey si A. Rublev. Tenismenul american vine dupa un succes impresionant in fata lui D. Thiem si in mod normal nu ar trebui sa intampine mari probleme in a obtine si astazi victoria. Asadar, pariem ca S. Querrey se va califica in faza urmatoare a competitiei.

Inchidem biletul zilei cu o partida din fotbal si mergem in prima liga norvegiana la disputa dintre Ranheim si Rosenborg. Dupa un start de sezon nu foarte reusit, oaspetii par ca si-au revenit si au castigat 4 din ultimele 5 runde. In aceste conditii, mizam simplu ca Rosenborg va inscrie cel putin un gol pe terenul echipei aflate pe locul al 11-lea.

Biletul zilei Sportingbet

13:00, M. Cilic – J. Sousa, M. Cilic -1.5 seturi, cota 1.28
13:00, S. Querrey – A. Rublev, S. Querrey sa castige, cota 1.22
21:00, Ranheim – Rosenborg, oaspetii sa inscrie, cota 1.28

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

[table “7” not found /]

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are sa iasa biletul? 1 0


Lasa un comentariu