Biletul zilei, 5 iulie: S. Halep – V. Azarenka in prim-plan!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 3

Ieri am mizat pe victoria lui S. Querrey in partida cu A. Rublev (3-0), pe minim un gol al oaspetilor in Ranheim – Rosenborg (2-3), dar din pacate sansele de a ne tripla investitia ne-au fost anulate de infrangerea surpinzatoare suferita de M. Cilic in fata lui J. Sousa. Astazi, ne indreptam atentia catre tenisul de la Wimbledon si vom miza impreuna pe 3 selectii. Iata biletul zilei Sportingbet!

Biletul zilei

Pentru inceput mergem la partida dintre S. Halep si V. Azarenka. Foarte probabil vom asista la un start de partida echilibrat si de aceea vom miza pe un prim set cu cel putin 9 game-uri jucate.

Tot in competitia feminina, C. Wozniacki o va intalni pe S. Zhang. Sportiva asiatica nu pare a avea armele necesare pentru a se impune in aceasta partida si de aceea vom miza simplu ca tenismena daneza se va califica in faza urmatoare a turneului.

Inchidem biletul zilei cu o alta disputa de la Wimbledon, dar de pe tabloul masculin, F. Auger-Aliassime – U. Humbert. Sportivul canadian are un joc impresionant pe iarba si in mod normal nu ar trebui sa intampine mari probleme in a obtine victoria. Asadar, pariem 1 solist.

Biletul zilei Sportingbet

13:00, C. Wozniacki – S. Zhang, C. Wozniacki sa castige, cota 1.34
17:00, S. Halep – V. Azarenka, peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.33
18:30, F. Auger-Aliassime – U. Humbert, F. Auger-Aliassime sa castige, cota 1.18

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

[table “7” not found /]

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are sa iasa biletul? 1 3


Lasa un comentariu