Bogdan Socol despre posibilele dezamagiri ale Cupei Mondiale

Argentina - Haiti
Autor: Bogdan SocolLeave a Comment
2 0

Marile dezamagiri ale Cupei Mondiale la ultimele doua editii au fost tocmai detinatoarele trofeului, care au parasit competitia inca din faza grupelor. Astfel, in 2010, Italia a terminat pe ultimul loc intr-o grupa in care a adunat doar doua puncte si din care mai faceau parte Paraguay, Slovacia si Noua Zeelanda! Iar la Mondialul din Brazilia, Spania a fost scoasa pe usa din dos, dupa ce a fost umilita de Olanda si Chile. Este greu de crezut ca aceeasi soarta o va avea Germania in Rusia, dar aproape la fiecare turneu final, una dintre favorite a clacat inca din faza incipienta a turneului final.

La acest Mondial, asteptarile de la echipa Argentinei sunt la un nivel destul de scazut, dupa calificarea cu emotii in ultima etapa, dar mai ales de forma slaba aratata si in meciurile amicale, elocvent fiind esecul umilitor cu Spania din martie, 1-6. Instabilitatea de la nivelul bancii tehnice, care a numarat trei selectioneri de la precedentul Mondial, s-a tradus si printr-o continua cautare a unei formule de joc performante. Astfel, Argentina inca nu si-a conturat un prim 11 de baza, lucru care ar putea avea urmari neplacute in Rusia.

In plus, „pumele” au demonstrat in ultimii ani ca sunt dependente de forma lui Lionel Messi. Geniul Barcelonei poate decide oricand de unul singur soarta unui joc, insa este foarte greu de crezut ca el va putea duce in spate nationala lui Jorge Sampaoli pe toata durata Cupei Mondiale, asa cum a facut-o Maradona in 1986. Totodata, este evident ca nu numai forma sportiva a fost luata in calcul atunci cand s-a definitivat lotul pentru turneul final, altfel nu poate fi inteleasa omiterea lui Mauro Icardi, golgeterul Serie A, din lista de 23 pentru Rusia.

Senzatia pe care o transmite Argentina in acest moment este cea a unei echipe aflate in framantari grele, iar aceasta presiune ar putea afecta mult performantele de la Mondial. Grupa din care face parte este accesibila, la prima vedere, cu Croatia, Islanda si Nigeria, dar cele doua nationale europene au un stil de joc destul de incomod pentru sud-americani. Oarecum, aceasta serie se aseamana destul de mult cu cea din 2002, cu Suedia, Anglia si Nigeria, cand Argentina a fost eliminata inca din faza grupelor, desi avea un lot care mustea de talent.

Oricum, pare greu de crezut ca Argentina va avea un traseu mai lung de faza sferturilor de finala la Mondialul din Rusia.

Cota Argentina sa fie eliminata in faza grupelor – 4.50 – Unibet – Pariaza pontul acum!

Cota Argentina sa fie eliminata in optimile de finala – 3.50 – Unibet – Pariaza pontul acum!

Cota Argentina sa fie eliminata in sferturile de finala – 4.00 – Unibet – Pariaza pontul acum!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu