Bordeaux – Liverpool: Ce surprize ne pregătesc „Cormoranii”?!

Autor: Stefan BurlacuLeave a Comment
0 0

În această seară își va face debutul și cea de-a doua competiție europeană inter cluburi. Uefa Europa League alinează la start nu mai puțin de 48 de echipe. Cu siguranță, una dintrele cele mai interesante întâlniri va fi cea dintre Bordeaux și Liverpool, derbyul grupei B. Duelul este programat de la ora 20:00.

Bordeaux-Livepool

Gazdele  întâlniri de pe „Stade de Bordeaux” vin cu un moral bun înaintea întâlnirii cu „cormoranii”. Elelvii lui Wili Sagnol au reușit  să scoată o remiză surprinzătoare pe terenul liderului P.S.G și acum sunt gata să adauge un nou rezultat mare.În ciuda poziție din clasament, Bordeaux are doar un eșec în debutul acestui sezon, în runda inaugurală cu cei de la Reims. Pe teren propriu, francezii au fost mereu o echipă „încâlcită” și greu de desfăcut pentru echipele adverse. Trupa condusă de Brendan Rogers, în nici un caz nu e într-o formă bună. Tocmai ce a fost învinsă, în marele derby,contra celor de la Manchester United, iar moralul este unul scăzut. Cu toate că au făcut unele achiziții de marcă, precum Firminho, Benteke sau Milner, Liverpool nu se mișcă conform așteptărilor .Poate și lipsa omogenității își spune cuvântul în acest moment, însă cu siguranță, „Cormoranii”, nu se află unde vor.

Echipe probabile:

Liverpool: Mingolet-Clyne-Sakho-Lovren-Gomez-Can-Milner-Lucas Leiva-Coutinho-Benteke-Firmino

Bordeaux: Carrasso-Mariano-Henrique-Yambare-Poundje-Chantome-Saivet-Maurice’Belay-Biyogo Poko-Khazri-Rolan 


 

INFO: Ultima dată,cele 2 echipe s-au confruntat în grupele Uefa Champions League, în sezonul 2006-2007, atunci câștig de cauză având „Cormoranii”, care s-au impus cu 1-0 în deplasare și 3-0 pe Anfield Road.


 

Concluzii:  Nu știm în ce mod vor aborda cele 2 echipe această competiție, cel puțin pentru Liverpool, Europa League  fiind sub obiectivul propus în Premier League. Însă dacă rezultatele vor veni, cu siguranță nu vor neglija Europa League, care știm bine, că începând cu acest an a suplimentat substanțial premiile financiare.

PONT:  Pauza SAU final X

               Total goluri 2-4

               Ambele echipe marcheaza


Sion – Rubin Kazan

În cealaltă confruntare a grupei B ,elevețienii de la Sion primesc vizita rușilor de la Rubin Kazan. Un duel aparent,cu formația rusă favorită, prin prisma lotului avut și experienței acumulate. Fosta echipă lui Ovidiu Herea are însă avantajul formei sportive, aceștia fiind pe 3 în Elveția,în startul sezonului intern,în timp ce rușii sunt la coada clasamentului,cu doar 6 puncte acumulate. Cei drept, vin după un succes acumulat în ultima etapă, chiar contra ocupantei locului 2 din Rusia ,Lokomotiv Moscova. Totusi, Europa League e o altă întrecere,iar în funcție de atenția pe care o vor oferi competiției echipele,pot apărea și surprizele.

PONT: Ambele echipe marcheaza

               X2,

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu