Botosani – CFR Cluj: Mizam pe cota 1.70 prin optiunea „scor corect oricand”!

botosani - cfr cluj
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 1

Botosani – CFR Cluj: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Liga 1! CFR Cluj are doar doua victorii in noua meciuri la Botosani, iar gazdele au castigat disputa din Cupa Romaniei, in acest sezon. Intr-un moment in care jocul clujenilor nu convinge neaparat, un succes la Botosani este foarte important, in conditiile in care Astra si FCSB aduna victorii pe linie. Mizam pe experienta elevilor lui Dan Petrescu, iar pronosticul „0-1 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.70 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

17:30 Botosani – CFR Cluj, 0-1 scor corect oricand in meci, cota 1.70.

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu