Pablo Carreno-Busta – Marin Cilic: Mizam pe un joc la indemana favoritului! Am pregatit o COTA BOMBA de 3.80!!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Duminica, incepand cu ora 02:00 – ora Romaniei, se va disputa partida Pablo Carreno-Busta – Marin Cilic, din cadrul optimilor de finala de la Australian Open.


Du, 02:00: Pablo Carreno-Busta – Marin Cilic, Cote Unibet: 7.50  1.10

Ibericul Pablo Carreno Busta este unul dintre „performerii” anului 2017. Jucand la Turneul Campionilor, increderea acestuia este una extrem de mare pentru actualul sezon. Totusi, nu avem cum sa nu tinem cont de faptul ca pana in aceasta faza a competiei acesta nu a avut adversari extrem de notabili, depasindu-i pe Kubler, Simon si Muller – ultimii doi fiind mai mult aproape de retragere decat de varful formei. In acelasi timp, subliniem ca Pablo nu este deloc un adept al suprafetelor rapide, avand „scoala spaniola” in spate.

De cealalta parte, Marin Cilic s-a calificat „en-fanfare” pana in aceasta faza turneului, pierzand un singur set in primele 3 partide pe care le-a disputat cu Pospisil, Sousa si Harrison. Croatul este vazut de cei mai multi dintre speciali drept unul dintre principalii candidati ce ar putea sa-i „fure” lui Federer primul titlu de Grand Slam din actuala stagiune. In complentaria acestei afirmatii, amintim faptul ca Marin este un fost castigator de Grand Slam, dar si un jucator extrem de „percutant” pe suprafetele rapide.


Peste 36,5 game-uri, cota 1.89  – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Concluzii si pronosticuri Pablo Carreno-Busta – Marin Cilic

In incheiere, suntem convinsi de faptul ca Marin Cilic va reusi sa presteze un joc extrem de solid si nu-i va lasa foarte mule sanse adversarului sau. De aceea, vom paria in consecinta pe un joc de o calitate superioara al croatului.

Alte cote Pablo Carreno-Busta – Marin Cilic


Citeste si:

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu