Concordia Chiajna-Poli Iași »» Ultimul meci în fața propriilor suporteri pentru ilfoveni în Liga 1 Betano!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
1 0

Concordia Chiajna va primi duminica 26 mai de la ora 21:00 în penultima rundă a play-out-ului Ligii 1 Betano vizita formației Poli Iași.

După ce în urma rezultatelor înregistrate în etapa precedentă au retrogradat matematic în liga secundă, ilfovenii își vor lua adio de la prima scenă în fața propriilor suporteri într-un duel cu Poli Iași, o formație care tot runda trecută a obținut punctul necesar care să-i asigure prezența în prima ligă și în sezonul viitor.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Moldovenii s-au distrat la Chiajna la ultima vizită!
Duelurile cu ilfovenii în prima ligă au fost mereu pe placul moldovenilor care din ultimele 10 dueluri directe au câștigat 6 partide și au pierdut un singur meci, trei dueluri terminându-se nedecis.
La ultima vizită a ieșenilor la Chiajna s-a consemnat și cel mai spectaculos duel direct dintre cele două formații, Platini & co impunându-se cu un incredibil 6-3 la ultimul meci pe prima scenă fotbalistică a țării a arbitrului Alexandru Tudor.
Cu un rezultat pozitiv în acest meci, elevii lui Flavius Stoican își pot securiza locul 4 în play-out înaintea derby-ului Moldovei care va avea loc în Copou cu FC Botoșani în ultima rundă a acestui sezon.

Concluzii:
E clar că la Chiajna moldovenii vor da peste o echipă resemnată, mulți dintre jucătorii Concordiei fiind cu gândul mai mult la viitorul lor decât la cel al formației pentru care au evoluat în acest sezon. Sunt toate premisele ca și motivați financiar de șefii din Copou, ieșenii să forțeze o victorie în acest meci pentru a avea liniștea necesară săptămâna viitoare de a pregăti cât mai bine derby-ul cu rivalii de la Botoșani.

Pont:
PSF 2- cota 1.70
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
Oaspeții, peste 1.5 goluri- cota 2.08
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu