Confruntarea latina dintre Fiorentina vs. Udinese!

Autor: Paul RimboacaLeave a Comment
0 0

Acesta viitoare partida din Serie A , ce urmeaza a se desfasura in cadrul etapei a-VIII-a , in data de 15/10/2017 la ora 13:30 , pare ca va fi o partida cu potential si in randurile urmatoare voi incerca sa creionez evolutia viitoare , asa cum o vad eu.
In prininta unei sugestii cu privire la acest viitor meci , pot preciza ca este posibil ca Fiorentina sa marcheze de cel putin doua ori in poarta celor de la Udinese , dar atentie sugestiile trebuiesc tratate intotdeauna doar ca simple sugestii.
In ceea ce priveste pontul meu pentru aceasta viitoare confruntare , acesta se refera la numarul de goluri , si mai exact ca in aceasta partida se vor inscrie minimum doua goluri in meci.
Pentru cei interesati de sistemul meu de pariere , suma recomandata a se miza pentru aceasta partida reprezinta 3% din buget , si nu uitati pariati responsabil!
Reamintesc celor care nu au urmarit ponturile mele , ca in ultimile doua luni am livrat 32 de ponturi din care 29 au fost castigatoare, rata de succes 91% iar in ultimile 15 luni de zile , cei care au urmat sistemul meu de pariere au avut profit luna de luna!

Pont:
Fiorentina – Udinese , peste 1.5 goluri , Cota 1.22 la eFortuna: Pariu de pana la 300 ron oferit de eFortuna noilor clienti: Deschide-ti acum un cont si profita!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Nu rata oferta exclusiva de la Betfair

450 RON BONUS LA BETFAIR EXCLUSIV Pariuri1x2

Cel mai mare bonus din Romania este de 1500 RON
Detalii aici: 1500 RON BONUS

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu