Universitatea Craiova – Politehnica Iasi: Incertitudinile celor doua formatii ne trimit catre un pariu in cota 2.05. Intra sa-l vezi!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Luni, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Universitatea Craiova – Politehnica Iasi, din cadrul primei runde a noului sezon competitional din Liga 1.


Intalniri directe Universitatea Craiova – Politehnica Iasi

Uitandu-ne peste rezultatele inregistrate atunci cand cele doua formatii s-au intalnit putem remarca faptul ca oltenii s-au impus in precedentele 4 inclestari. Astfel, putem pleca de la ideea ca moldovenii si-au putut crea un anumit complex in fata Universitatii.


Winmatsers: Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!


Universitatea Craiova – Politehnica Iasi
Cote Winmasters: 1.51  4.00  6.75

Campania de achizitii pe care a abordat-o Craiova a fost una defectuasa. Singurele tranzactii perfectate de catre oficialii clubului au fost portalul italian Pigliacelli (Pro Vercelli) si Cicaldau (Viitorul). In schimb, „alb-albastrii” au vandut jucatori extrem de importanti precum Baluta, Screciu sau Gustavon. Atat lipsa omogenitatii, cat si a unei valori cu mult scazute fata de sezonul precedent, s-a putut observa in Supercupa Romaniei pierduta in detrimentul celor de la CFR Cluj. Astfel, moralul jucatorilor nu poate fi unul pozitiv inaintea duelului din prima runda a noii stagiuni.

De cealalta parte, situatia de la Iasi este una extrem de incerta. Perioada de mercato a fost unul plina pentru clubul din Copou, primul 11 al echipei putandu-se schimba in proportii de 50% fata de cel din editia anterioara de campionat. La fel ca si in cazul gazdelor, iesenii vor avea parte de un mare „minus” la capitolul omogenitate. Chiar si asa, Flavius Stoican a declarat in repetate randuri ca principalul obiectiv al formatiei este o noua calificare in play-off, insa target-ul in cauza pare extrem de greu de indeplinit in conditiile actuale de la Iasi. In perspectiva confruntarii din Oltenia, ne asteptam ca ambele formatii angrenate in lupta sa nu riste inca din prima runda si sa practice un joc preponderent defensiv. De aceea, vom alege sa mizam pe un total redus al golurilor.

Pariaza ponturile noastre AICI!


Alte cote Universitatea Craiova – Politehnica Iasi


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu