Croatia – Anglia: Vezi ce variante ne sugereaza Pirvan Sabin!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Salutare, prieteni!  A doua semifinala a Campionatului Mondial vine cu o serie de argumente favorabile Angliei. In primul rand, nationala lui Southgate este mai odihnita. Daca Kane & co. au depasit, in sferturi, Sudia, la capatul unui meci excelent controlat tactic de englezi, Croatia a avut parte in primele doua faze eliminatorii de adevarate thrillere. Cu Subasic intr-o forma de zile mari, croatii le-au invins, insa doar dupa executarea loviturilor de la 11 metri, pe Danemarca si Rusia. 

Sunt si o serie de aspecte ce privesc loturile celor doua formatii. Southgate are la dispozitie intreg lotul, chiar si Henderson, usor accidentat in duelul cu Suedia, fiind apt de joc. De partea cealalata, tehnicianul Dalic are o certitudine si un semn de intrebare. Fundasul lateral Sime Vrsaljko este accidentat, urmand a fi in locuit in primul 11 cu Vedran Corluka. Vorbim de un aparator experimentat, dar si destul de lent. De asemenea, chiar cel mai bun jucator al nationalei croate la acest Mondial, portarul Subasic, se confrunta cu probleme de sanatate. Este anuntat titular, insa ramane de vazut daca goalkeeperul lui Monaco se va ridica la nivelul evolutiilor anterioare.

Pun cap, la cap cele prezentate si vin cu doua sugestii de pariere. Ambele sunt extrase din oferta agentiei Casa Pariurilor. La indemana tuturor, prin multitudinea agentiilor deschise in toata tara, Casa Pariurilor vine cu o serie de puncte forte. Vorbim de depuneri si retrageri direct din agentii, avantajul de a efectua retragerile chiar in aceeasi zi, chiar daca avem posibilitatea de a paria si online, o oferta variata si consistenta, la care avem acces rapid si direct prin intermediul unei aplicatii de ultima generatie pentru dispozitive mobile.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu