CSKA Pamir Dushanbe – FC Khudzhand » Duel sub semnul echilibrului în Tadjikistan!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 1

CSKA Pamir Dushanbe – FC Khudzhand se va disputa miercuri de la ora 14:00, duelul contând pentru prima rundă a primei ligi din Tadjikistan.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Confruntarea se anunță a fi una ehilibrată având în vedere parcursul și clasarea pe care cele două formații au avut-o sezonul precedent. CSKA Pamir Dushanbe a terminat ediția trecută de campionat pe locul 4 cu 29 de puncte în timp de FC Khudzhand a terminat sezonul trecut pe locul 2 cu 36 de puncte.

Duelurile directe dintre cele două au stat mai mereu sub semnul echilibrului. De altfel, în ultimele cinci confurntări dintre CSKA Pamir Dushanbe – FC Khudzhand, fiecare echipă și-a trecut în cont câte o victorie în timp ce restul de trei dueluri s-au terminat nedecis.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Casa de pariuri Betano a introdus in oferta sa sporturile virtuale, in completarea pariurilor sportive si a jocurilor de cazino. Jocurile pot fi urmarite in sistem live streaming, iar selectiile vin in cota fixa, produse de un generator random. Pentru toti clientii, meciurile, cotele si rezultate sunt aceleasi, iar Betano ofera o gama de 7 sporturi virtuale. Fiecare meci/cursa are loc la 4 minute, iar serviciul functioneaza 24/7 fara intreruperi. In acest fel, poti castiga bani in orice moment al zilei sau noptii! Mai mult, nu depinzi de competitii, iar fiecare meci este de sine statator.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu