Grigor Dimitrov – David Goffin: Victoria il trimite pe bulgar direct in semifinalele Turneului Campionilor!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Miercuri, incepand cu ora 16:00, se va disputa partida Grigor Dimitrov – David Goffin, din cadrul Turneului Campionilor de la Londra.


Mi, 16:00: Grigor Dimitrov – David Goffin, Cote Unibet: 1.58  2.38

Bulgarul Grigor Dimitrov a inceput excelent Turneul Campionilor de la Londra. Acesta a reusit sa-l invinga pe Dominic Thiem mult mai clar decat o arata scorul de 2-1. Bulgarul a excelat la capitolul serviciu, aceasta reusind in cele mai bune momente ale sale sa nu-i lase adversarului sau nici macar o sansa. In acelasi timp, trebuie sa mentionam faptul ca in cazul unei victorii – indiferent de scorul cu care va fi obtinuta, Dimitrov se va califica matematic in semifinalele competitiei.

De cealalta parte, David Goffin a reusit sa-l invinga pe Rafael Nadal. Totusi, aceasta victorie in fata numarului 1 mondial nu este tocmai concludenta, deoarece ibericul nu a evoluat la intreaga sa capacitate, Nadal retragandu-se la finalul duelului de la aceasta editie a Turneului Campionilor.


Peste 2,5 seturi, cota 2.30  – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Info dispute directe Grigor Dimitrov – David Goffin

Uitandu-ne peste rezultatele directe inregistrate atunci cand cei doi s-au intalnit putem remarca faptul ca Grigor Dimitrov s-a impus in 5 din precedentele 6. Tinand cont atat de acest aspect, cat si de toate cele mentionate anterior, suntem de parere ca vom asista la o victoria categoria a acestuia.

Alte cote Grigor Dimitrov – David Goffin


Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu