“Dubla nordica” de luni » COTA de 2.00 pe care trebuie s-o iei in considerare!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Oferta fotbalistica de luni nu poate fi considerata decat “linistea dinaintea furtunii” de la mijlocul saptamanii, atunci cand partidele din preliminariile competitiilor europene ne vor atrage total atentia. Pana atunci, am pregatit o cota de 2.00 cu radacini in FInlanda si Suedia, menita sa aduca un profit inteligent.


Luni, 18:30: Mariehamn – KuPS
Cote 888Sport: 2.85  3.05  2.45Toti clientii noi pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!

Anticipam un pragmatism total pe “Wiklof Holding Arena”, din Mariehamn. Campioana en-titre se afla in deriva, ocupand locul 8 in ierarhie si fiind aproape sa cocheteze cu locurile retrogradabile. Nemaicunoscand gustul succesului de opt partide, Mariehamn trece printr-o adevarata criza, iar adversarul pe care-l va infrunta luni dupa-amiaza nu va fi unul deloc la indemana. KuPS, detinatoarea ultimului loc de podium in clasament, se afla pe o traiectorie buna si doreste neaprat un loc de Europa la finalul acestui sezon. In contextul in care gazdele vor trage cu dintii de orice oportunitate, evoluand insa prudent, credem ca vom asista la putine goluri in aceasta partida.


Citeste si:

Luni, 20:00: Elfsborg – Goteborg
Cote 888Sport: 2.04  3.70  3.45Toti clientii noi pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!

Partida foarte echilibrata luni seara, pe “Boras Arena”. Vecine de clasament in ierarhia din “Allsvenskan”, Elfsborg si Goteborg se vor infrunta pentru duel clasic al zonei mediane a ierarhiei. Cu linii de clasament ce nu impresioneaza pe nimeni in prima parte a sezonului, cele doua grupari au iesit in evidenta prin spectaculozitatea din teren si, implicit, prin numarul mare de goluri marcat in partidele acestora. In perspectiva acestui scenariu, credem ca vom asista la goluri in ambele reprize la aceasta disputa.

Cota finala: 2.02

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu