Mizam pe inclestari din Romania si Spania pe dubla zilei de „peste”!

meciuri de "peste"
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Calatorim din Romania pana in peninsula Iberica pentru a putea selecta cele mai bune meciuri de „peste” ale zilei!


Prima partida pe care am selectat-o pentru biletul de „peste” al zilei vine chiar din stagiunea interna, unde Botosani va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti. Cele doua formatii duc aprig o lupta pentru calificarea in play-off, Dinamo fiind in acest moment prima „sub linie” – la 3 puncte in urma celor de la Viitorul, in timp ce FC Botosani a cumulat 24 de puncte, aflandu-se la 4 lungimi in fata „cainilor rosii”. De aceea, suntem convinsi de faptul ca atat nevoia disperata a victoriei, cat si aportul ofensiv pe care ambele formatii l-au aratat creeaza conditiile specifice unui meci spectaculos.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

A doua sugestie aleasa de noi vine din La Liga, unde Deportivo La Coruna si Girona se intalnesc in runad cu numarul 9. Uitandu-ne peste cele mai recente rezultate inregistrate in Primera Division putem observa faptul ca in ultimele 3 din 4 partide jucate de La Coruna, cat si in ultimele 4 dueluri jucate de Girona, s-au inscris minim 3 goluri. Tinand cont atat de aceasta tendinta a rezultatelor celor doua echipe, cat si de dorinta acestora de a iesi din „zona crepusculara” a clasamentului, vom miza pe un duel cel putin spectaculos.

Meciuri de „peste”

Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu