Dubla de „scor corect oricand in meci” vine EXCLUSIV din Liga Campionilor! Ne putem mari investitia de 5 ori!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 2

In aceasta zi dubla de „scor corect oricand in meci” ne poate aduce castiguri importante, echipa redactiei Pariuri1x2 selectat cele mai bune pariuri.


Datele generale a celor doua dispute alese

Duelul din Elvetia le va pune fata in fata pe FC Basel si Mancester City. Cu certitudine, „cetatenii” au un lot de o valoare ce nu poate fi contestata, calificarea in runda urmatoare fiind mai mult o formalitate. In acelasi timp, in ciuda faptului ca in faza grupelor Basel a reusit sa o invinga pe teren propriu pe United, elvetienii au aratat in ultimele luni vulnerabilitati extrem de mari in compartimentul defensiv. De aceea, consideram ca victoria oaspetilor ar trebui sa vina fara emotii.

De cealalta parte, duelul dintre Juventus si Tottenham reprezinta un punct important de interes al acestei seri din Liga Campionilor. Atat Juventus, cat si Tottenham, au aratat pe parcursul acestui inceput de an faptul ca dispun de o serie de calitati ce le recomanda pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei – printre care, in primul rand, constanta, dar si forta ofensiva. De aceasta data, suntem de parere ca vom avea parte un duel spectaculos, in care totusi echilibrul va constitui un factor important.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Agentia Betfair se remarca prin o varianta de pariere extrem de atractiva si unica pe piata online din Romania. Este vorba de optiunea „scor corect oricand in meci”. Daca vei paria astfel, riscurile se reduc considerabil, fiind mult mai convenabil sa mizezi pe un anumit scor corect in orice moment al unei intalnirii decat la finalul acesteia. In acelasi timp, castigurile ce pot rezulta din aceasta optiune de pariere pot fi extrem de importante, cotele oferite fiind cel putin atractive.


Pronosticurile de astazi pe „scor corect oricand in meci”

In urma celor mentionate anterior, am ales cate un pronostic pentru duelurile din Liga Campionilor. Betfair ne ofera cote extraordinare pentru optiunea „scor corect oricand in meci”, iar noi am ales sa mizam 50 lei pe aceasta dubla, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


Citeste si:

Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 2


Lasa un comentariu