Easy-Money la Efbet: Pasul 1: Selectie din Qatar, pentru un start profitabil!

Easy-Money EFBET

Bazandu-ne pe strategia Easy-Money, prezentata pe larg aici, ne propunem sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 50 lei. Conform strategiei, dupa ce o zi este castigatoare, in urmatoarea zi investim intreaga suma castigata anterior.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Mențiuni:

– Ținta fiecarui proiect il reprezinta atingerea sumei de 500 RON

– Indiferent de momentul în care se oprește un proiect Easy-Money, important este faptul ca suma pierduta de parior este doar cea investită inițial

– Suma câștigată se poate retrage oricând. De exemplu, dacă sunteți mulțumiți de profitul obtinut după 5 pași, puteți retrage profitul în acel moment

Evident, va amintim faptul ca n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta, dupa cum bine stiti! Totusi, important este sa testam diferite sisteme cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. In plus, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Astfel, indiferent ce se va intampla castigurile noastre vor fi pe termen lung.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Cum pot incasa bonusul Efbet?

  1. Deschide-ți cont la Efbet folosind ACEST LINK SPECIAL!
  2. Depune și vei fi răsplătit de Efbet cu până la 750 lei Bonus pentru pariuri sportive la primele două depuneri efectuate după înregistrare:

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON

B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei


Easy-Money: Pasul 1

Sambata 17:00, Olanda – SUA, 1X, cota 1.26

Cotă totală: 1.26
Miza: 50 RON
Castig eventual: 63 RON

easy-money

Easy-Money


Pentru a fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu