Easy Money – Pasul 1: Simplu masculin si feminin pentru un start perfect in sezonul de iarba!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 1

Primul pas al noului proiect Easy Money propune o dubla formata din evenimente care se vor disputa in cadrul turneelor de la Nottingham si Stuttgart.


Mizam pe favoriti

Naomi Osaka si Sachia Vickery se intalnesc in prima runda a turneului WTA de la Nottingham, acolo unde sportiva din Japonia porneste cu prima sansa, gratie rezultatelor superioare, obtinute la nivel inalt, dar si al rezultatului din singurul meci direct, unul pe care l-a castigat cu scorul de 6-3, 6-3, in acest sezon, la Indian Wells.

Un alt favorit care se va afla pe biletul nostru este Denis Shapovalov, unul dintre jucatorii de viitor care au reusit sa impresioneze lumea tenisului in ultimele sezoane. Acesta il va avea ca adversar in prima runda de la Stuttgart pe Prajnesh Gunneswaran, jucator clasat pe pozitia 169 ATP. Aceasta va fi prima disputa directa dintre cei doi sportivi, insa Denis porneste ca mare favorit, gratie diferentei de 146 de locuri din clasamentul ATP.


Strategia completa a proiectului:

  • Banca initiala este de 100 de RON;
  • Cotele fiecarui pas vor fi cuprinse in intervalul 1.25 – 1.50;
  • Proiectul se va intinde pe o perioada de minim 5 zile/pasi;
  • In functie de oferta zilnica, vom apela la pariuri simple sau combinate;
  • Vom reinvesti zilnic intreg castigul anterior;
  • Vor fi luate in considerare doar pariuri din cadrul turneelor de tenis disputate pe iarba;
Recomandari

Cotele oferite fiecarui pas sunt considerate ca fiind nesemnificative pentru marea majoritate a pariorilor, insa aceasta strategie are mult mai multe sanse de reusita spre deosebire de majoritatea sistemelor. Taxele percepute de agentiile stradale pot afecta profitul oferit de aceasta strategie, motiv pentru care recomandam urmaritorilor sa foloseasca o agentie online pentru desfasurarea acestui proiect, mai precis, NetBet, casa de pariuri care ne va asigura cotele pentru noul proiect Easy Money.


Deschide-ti acum un cont la NetBet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 1500 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Pasul 1: 100 RON – 135 RON

Luni, 14:00: Naomi Osaka – Sachia Vickery: Victorie Osaka – Cota 1.19
Luni, 18:30: Denis Shapovalov – Prajnesh Gunneswaran: Victorie Shapovalov – Cota 1.13Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu