Easy Money – Pasul 7: Dubla pe goluri, venita din Liga 1 si Serie A!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
1 1

Easy Money a ajuns la pasul cu numarul 6, insa strategia initiala a fost dusa la bun sfarsit. Duminica, redactia noastra a ales doua evenimente din fotbal, pentru atingerea pragului de 550 unitati. 


Realul a fost aproape sa puna capat proiectului

Pasul cu numarul 6 al proiectului Easy Money a propus o dubla formata din partidele in care au evoluat Real Madrid si Inter Milano. Daca italienii nu ne-au dat emotii la pronosticul „sub 5 goluri”, nu la fel s-a intamplat in duelul de pe Santiago Bernabeu, dintre Real Madrid si Alaves. Desi gazdele au avut cateva absente notabile in lotul pentru acel duel, Alaves nu a reusit sa profite de acest lucru si a cedat cu scorul de 4-0, pronosticul ales de noi pentru acea partida fiind „Alaves cu handicap de +4,5 goluri”.


Recomandam stoparea proiectului

Asa cum s-a specificat si la startul acestui proiect, alegem o noua strategie, atingerea unui profit mai scazut, insa obtinut intr-0 perioada mult mai scurta, in maxim 5-6 pasi. Pe site-ul nostru se va continua seria pasilor pentru Easy Money pana vom atinge 10-11 pasi, insa recomandarea redactiei noastre este ca, dupa finalizarea celor 6 pasi, urmaritorii nostri sa stopeze serie sa sa reinceapa un nou proiect, de la suma de 100 RON, pentru a avea un profit asigurat de 200 RON, in cazul in care lucrurile nu vor mai decurge la fel de bine.


Strategia completa a proiectului:

  • Banca initiala este de 100 de RON;
  • Cotele fiecarui pas vor fi cuprinse in intervalul 1.25 – 1.50;
  • Proiectul se va intinde pe o perioada de minim 5 zile/pasi;
  • In functie de oferta zilnica, vom apela la pariuri simple sau combinate;
  • Vom reinvesti zilnic intreg castigul anterior;
  • Evenimente din fiecare sport vor fi luate in considerare.
Recomandari

Cotele oferite fiecarui pas sunt considerate ca fiind nesemnificative pentru marea majoritate a pariorilor, insa aceasta strategie are mult mai multe sanse de reusita spre deosebire de majoritatea sistemelor. Taxele percepute de agentiile stradale pot afecta profitul oferit de aceasta strategie, motiv pentru care recomandam urmaritorilor sa foloseasca o agentie online pentru desfasurarea acestui proiect, mai precis, Unibet, casa de pariuri care ne va asigura cotele pentru noul proiect Easy Money.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Pasul 7: 431 RON – 550 RON

Duminica, 19:00: Juventus Torino – Atalanta: Gazdele marcheaza peste 0,5 goluri – Cota 1.11 la Unibet
Duminica, 20:45: FCSB – Sepsi: Sub 4,5 goluri in meci – Cota 1.15 la Unibet
Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu