Easy Money – Pasul 7: Dubla venita de pe tablourile de simplu de la AO 2018!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
3 2

Pasul 6 al proiectului Easy Money a fost castigator, fara emotii. Dupa ce Karolina Pliskova a bifat primul eveniment prin castigarea unui set in fata Luciei Safarova, meci incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea Karolinei, Roger Federer si Novak Djokovic au castigat in minim de seturi duelurile de sambata dimineata si ne-au dus cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului. 


Nu fortam miza de start

La fel ca in precedentele ocazii, miza de start a acestui proiect va fi 100 RON, insa acest lucru nu inseamna ca urmaritorii site-ului nu pot schimba aceasta miza de start.

  • Banca initiala este de 100 de RON;
  • Cotele fiecarui pas vor fi cuprinse in intervalul 1.30 – 1.55;
  • Proiectul se va intinde pe o perioada de 10 zile/pasi;
  • In functie de oferta zilnica, vom apela la pariuri simple sau combinate;
  • Vom reinvesti zilnic intreg castigul anterior;
  • Acest proiect consta in evenimente care se vor disputa la Australian Open 2018.

Strategia folosita este prezentata pe larg aici.

Acest sistem ne pune la incercare abilitatile de pariori, dar si rabdarea, o calitate ce le lipseste multora dintre noi.

Recomandari

Proiectul are la baza folosirea unor cote mici. Taxele aplicate de agentiile stradale fiecarui bilet in parte pot afecta serios profitul pe parcursul desfasurarii proiectului. Folosirea unei case de pariuri online este aproape obligatorie. Pentru aceasta editie, noi vom paria la Unibet. Folosind aceeasi casa de pariuri puteti fi siguri ca veti gasi zilnic exact aceleasi optiuni de pariere pe care le oferim pentru fiecare pas, la exact aceeasi cota.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Pasul 7: 506 – 685 RON


 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 2


Lasa un comentariu