Ecuador – Honduras» Duel amical cu potential redus de spectacol, iar noi mizam in consecinta | COTA de 1.65!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Miercuri, de la ora 02:30, selectionata din Ecuador va da piept cu reprezentativa similara a Hondurasului, intr-un meci amical ce va avea loc pe stadionul “Red Bull Arena”, din Harrison.


Nu exista oameni ofensivi de impact major

Cu toate ca partidele amicale ar trebui sa ofere, in mod firesc, o doza impresionanta de spectacol fotbalistic, mai ales atunci cand sunt angrenate formatii din America de Sud, bookmakerii considera ca nu e cazul si in confruntarea de miercuri dimineata, de la Harrison, iar noi rezonam cu acest aspect. Ecuadorul este favorita destul de clara pentru a transa aceasta disputa, dar va da piept cu o reprezentativa artagoasa din Honduras, una limitata din punct de vedere valoric, dar relativ bine organizata. In afara de Anthony Lozano (Girona) si alti cativa jucatori care evolueaza in MLS, nu putem trece in revista nume notabile din cadrul lotului celor din Honduras. Nici Ecuadorul nu se poate lauda prea mult la acest capitol in momentul de fata. Avandu-i pe Antonio Valencia (Manchester United) si Christian Noboa (Zenit Sankt Petersburg) drept cei mai importanti fotbalisti, “Los Amarillos” se vor angaja, foarte probabil, intr-o lupta echilibrata pe “Red Bull Arena”.

Miercuri, 02:30: Ecuador – Honduras
Cote Unibet: 1.85  3.35  4.25 La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Concluzii & pont

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare inchisa a ostilitatilor. Din moment ce consideram ca ambele selectionate stiu sa se apere si, in fapt prefera sa faca acest lucru in loc sa aleaga cartea atacului, chiar si intr-un meci fara miza, suntem de parere ca nu vor exista multe faze de poarta si, implicit, vom asista la un numar redus de reusite in meci.

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu