Eibar – FC Barcelona: Ne luam „adio” de la catalani! Ultima prestatie a trupei „Blaugrana” din acest sezon este vazuta printr-o cota de 2.17 cu ajutorul unui pariu combinat

la liga
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 1

Duminica, incepand cu ora 17:15, se va disputa partida Eibar – FC Barcelona, din cadrul rundei cu numarul 38 din La Liga.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro .


Informatii generale Eibar – FC Barcelona

Astazi ne vom lua „adio” de la formatia catalana pana in toamna! Ultima prestatie a Barcelonei va fi lipsita de o serie de jucatori importanti, precum Coutinho, Dembele, Rafinha sau Suarez. Totusi, ceilalti „grei” ai trupei vor incepe inca din primul minut. Ne asteptam la un duel deschis, in care in primul rand ambele formatii vor dori sa practice un fotbal ofensiv, placut spectatorilor, rezultatul urmand sa fie pus pe plan secund. In acest sens, alegem sa mizam pe un duel deschis.


Concluzii & pont Eibar – FC Barcelona

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Peste 8,5 cornere” – cota 1.40   si Peste 2,5 goluri” – cota 1.42. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.17. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu