In zi de Europa League nu uita si de Euroliga! Am pregatit 4 ponturi!

bilet euroliga
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

In ultima perioada Euroliga a inceput sa fie din ce in ce mai populara printre pariorii romani, profitul survenit in urma baschetului european fiind din cei in ce mai mare.


In ultima perioada Euroliga ne-a adus un profit simtitor, ponturile oferite de specialistii Pariuri1x2 pe baschet fiind de o calitate semnificativa. Astazi, acestia au selectat alte 4 variante din baschetul european, dupa cum urmeaza:

Top pronosticuri Euroliga

In alta ordine de idei, trebuie sa va reamintim faptul ca ar fi ideal sa nu jucati mai mult de 2-3 evenimente pe bilet, deoarece fiecare eveniment adaugat in plus va aduce o sansa mai mica in vederea obtinerii unui castig. Echipa noastra va incurajeaza sa jucati cat mai putine evenimente, deoarece astfel sansele de castig vor creste vertiginos.


Citeste si:

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu