Everton – Bournemouth: Deschidem ziua de duminica cu optiunea „scor corect oricand in meci”. Investim intr-o cota de 2.37!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair!


LiveScore Pariuri1x2.ro a fost lansat: CLICK AICI!

Pronosticul echipei Pariuri1x2 de „scor corect oricand in meci”

Salut tuturor! Dupa ce ieri ne-am indreptat atentia catre campionatul iberic, in incheierea saptamanii am decis sa pariem pe duelul dintre Everton si Bournemouth din Premier League. Cele doua formatii sunt cunoscute drept doua dintre cele mai ofensive echipe din Premier League, in sensul incare ambele formatii joaca fara menajamente si dau totul pe cartea atacului, aproape indiferent de adversar. Astfel, cea mai buna sugestia din perspectiva noastra este pariul „scor corect oricand in meci 1-1”, cotata cu 2.37 de Betfair.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu