Farul – CFR Cluj » Ponturi Pariuri Fotbal Cupa României, 07.12.2022 »»

Farul – CFR Cluj, va avea loc miercuri, 7 decembrie, de la ora 20:00, la Ovidiu. Partida va conta pentru ultima etapă din Grupa C  a Cupei României Betano și va fi arbitrată de Sebastian Colțescu.

Urmărește live meciurile din Cupa României pe Livescore Pariuri1x2.ro.
Farul – CFR Cluj
Cote Luck: 2.60 3.15 2.90

Din punct de vedere matematic, din această grupă, CSM Alexandria și CSC Dumbrăvița, care se vor întâlni în meci direct în ultima etapă, nu mai au șanse de calificare în fazele superioare.

Rămân practic celelalte formații din grupă în cursa pentru două locuri, dintre care trei cu 4 puncte și una cu 3 puncte! Dacă și Farul-CFR și U Cluj-Rapid se termină la egalitate, am ajunge în situația de a avea trei formații cu 5 puncte.

În schimb, oricare învinge la Ovidiu se califică. Cert este că cele două sunt la fel ca și Rapid, la mâna lor, urmând a trece de grupe 100% doar printr-o victorie!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube. 

 

Farul – CFR Cluj
Ambele înscriu – cota 2.10

Echipe probabile: Farul – CFR Cluj
Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Popescu, Borza – Nedelcu, Doukoure, Casap – Morar, Moldoveanu, Pitu
Antrenor: Gică Hagi
CFR Cluj: Sava – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Bordeianu, Mistrati, Roger – Birligea, Janga, Petrila
Antrenor: Dan Petrescu


Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu