FC Hermannstadt luptă cu moldovenii pentru supraviețuirea în Liga 1 Betano!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
1 0

FC Hermannstadt va primi marți de la ora 18:30 pe stadionul „Municipal” din Sibiu vizita formației FC Botoșani.

Înaintea acestui joc, FC Hermannstadt este pe locul 6, loc de baraj, cu 24 de puncte, la trei lungimi de FC voluntari care este pe locul 5 și la două puncte în fața celor de la Dunărea Călărași aflați pe loc retrogradabil. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe locul 3 cu 35 de puncte, cu patru sub  Gaz Metan și la șase distanță de liderul Dinamo.
Cu toate că sunt scăpați de grijile retrogradării, rezolvând din punct de vedere matematic prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1 cu trei runde înaintea finalului acestui sezon, moldovenii nu vor merge în excursie la Sibiu.

      Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Moldovenii vor să termine primii în play-out!
Aflați pe locul 3, elevii lui Liviu Ciobotariu în frunte cu acesta, și-au manifestat intenția de a câștiga pe final acest play-out sau de a termina pe locul 2. Miza pentru moldoveni este una strict financiară, acționarii anunțându-i că orice loc mai sus în clasament le va aduce și recompense financiare mai mari. Acesta este și motivul pentru care „Ciobi” a depalsat o adevărată „armată” la Sibiu, numai puțin de 20 de jucători făcând deplasarea pentru acest meci.
Singura absență din tabăra botoșăneană pentru acest meci este Geroge Miron, care va fi suspendat din cauza cumului cartonașelor galbene și bineînțeles Lorand Fulop care a semnat cu Puskas Academy. În schimb, în lot va reveni atacantul Mihai Roman, care și-a ispășit în meciul cu Gaz Metan etapa de suspendare, acesta urmând a fi titular în echipa gândită de „Ciobi”. Tehnicianul nu duce lipsă de soluții nici pe linia de fund, unde în absența lui Miron va miza în central defensivei pe tandemul Burcă- Pițian, în timp ce în banda stângă din primul minut ar urma să joace austriacul Holzmann.  În rest nu se întrevăd multe shimbări față de 11 cu care „Ciobi” ne-a învățat în acest retur de play-out, unul în care moldovenii au mers bine, iar jocul lui Fabbrini și Golofca în special au fosst în creștere de la meci la meci.
În  aceste condiții un  rezultat pozitiv al moldovenilor nu ar fi deloc o surpriză în acest meci. Cert este că la Sibiu moldovenii își vor vinde scump pielea în fața unei formații care va da totul pentru a câștiga, orice pas greșit al ardelenilor în acest meci urmând a cântări greu în economia clasamentului final al acestui play-out.

      Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Concluzii:
În cele trei confruntări directe, moldovenii s-au impus de două ori și au obținut o remiză, marcând de fiecare dată cel puțin un gol! Sunt toate premisele să asistăm la un meci pe contre în care moldovenii să lase inițiativa sibienilor și să „muște” pe contraatac.

Pont:
Sub 2.5 goluri- cota 1.60
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
Oaspeții, peste 0.5 goluri- cota 1.62
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Lasa un comentariu