FCSB – Lugano: Optiunea „scor corect oricand in meci” ne poate dubla investitia!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Joi, incepand cu ora 22:05, se va disputa partida FCSB – Lugano, din cadrul rundei cu numarul 6 din grupele Europa League.


Datele generale ale inclestarii FCSB – Lugano

Bookmakerii vad formatia din Romania drept favorita in vederea obtinerii victoriei, echipa condusa de Nicolae Dica fiind in „pole-position” pentru castigarea grupei. Astfel, cele mai probabile scoruri multiple in viziunea acestora sunt 1-0 si 2-0, ambele listate la o cota de 7.50. In imediata apropiere vin variantele de 2-1 – cota 8.00, 1-1 – cota 9.50 si 3-0 – cota 11.00.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Agentia Betfair se remarca prin o varianta de pariere extrem de atractiva si unica pe piata online din Romania. Este vorba de optiunea „scor corect oricand in meci”. Daca vei paria astfel, riscurile se reduc considerabil, fiind mult mai sa mizezi pe un anumit scor corect in orice moment al unei intalnirii decat la finalul acesteia. In acelasi timp, castigurile ce pot rezulta din aceasta optiune de pariere pot fi extrem de importante, cotele oferite fiind cel putin atractive.

Cel mai interesant „scor corect oricand in meci” din punctul nostru de vedere este cel de 2-0. Betfair ne ofera o cota extraordinara de 2.30  pentru acest pronostic. Noi am ales sa mizam 50 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


Citeste si:

Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu