Roger Federer – Thomas Berdych: Pariem GRATUIT pe o COTA BOMBA de 3.40 ce ne poate aduce profit inca din debutul meciului!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Joi, incepand cu ora 10:30, se va disputa partida Roger Federer – Thomas Berdych, din cadrul sferturilor de finala de la Australian Open.


Date generale Roger Federer – Thomas Berdych

Eliminarea suferita de catre Rafael Nadal nu poate fi decat una de bun-augur pentru Roger Federer, ce se afla in urmarirea pozitiei de lider mondial. Cu certitudine, forma aratata de Federer la Australian Open este una de „zile mari”, elevetianul necedand nici macar un set. In acelasi timp, mentionam faptul ca Thomas Berdych a etalat si el un joc mult mai bun decat cel cu care ne obisnuise de-a lungul ultimelor 2 sezoane, inca cehul este extrem de departe de tenisul prestat de elvetian.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Concluzii & pont Roger Federer – Thomas Berdych

Tinand cont de toate cele de mai sus, suntem convinsi de faptul ca Roger Federer se va impune fara emotii. In acelasi timp, consideram ca „ceasul elvetian” va incepe extrem de „tare” partida, ce ne trimite cu gandul catre un pariu intr-o cota incredibila de 3.40, oferita de Betfair pentru pronosticul „Federer R. conduce cu 4-2 in primul set dupa primele 6 game-uri”.

Noi am ales sa mizam 50 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu