Finala Ligii Europa: Pariaza GRATUIT pe cele mai tari variante scor multiplu! Sabin a investit pe o cota de 3.90!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 1

Va salut prieteni! In cateva ore vom afla numele castigatoarei Ligii Europa, sezonul 2017/2018. Desi Atletico Madrid porneste cu prima sansa la victorie, la randul sau, formatia franceza are o serie de argumente solide de partea sa. Poate cel mai important, chiar locul de desfasurare a confruntarii, aceasta pe langa saltul valoric pe care Marseille l-a realizat in ultimele stagiuni. 

Profitand de prilej, am facut, la randu-mi, o serie de investii pe aceasta finala, ce se anunta extrem de interesanta. Am si avut de unde alege! Doar in oferta agentiei Unibet exista nu mai putin de 580 de variante de pariere pe meciul de la Lyon. Printre acestea, pariurile de tipul ”scor corect multiplu”, oferite de Unibet in formate usor diferite fata de alte agentii, asa cum se vede mai jos. 

 


Finala Ligii Europa » Pont in cota 3.90 oferit de Sabin Pirvan!

Am selectat pronosticul ”scor corect multiplu 2-0, 0-2, 2-1 sau 1-2” pentru partida Ol. Marseille – Atl. Madrid, unul care, in opinia mea, m-ar putea acoperi si in cazul unui succes, oarecum nescontat, al gazdelor franceze. Miza pariului nu este mare, tinand cont de tipul de varianta, dar si de cota. Propunerea mea va poate aduce de aproape 4 ori suma investita. Mai mult, noii clienti Unibet au posibilitatea de a paria absolut gratuit pe aceasta varianta, ca si pe oricare alta. Agentia ramburseaza pana la 250 ron la primul pariu, daca acesta este pierzător.

Sa fie cu noroc!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu