Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” vine din Germania. Mizam pe o cota de 2.40 pentru duelul Frankfurt – Dusseldorf!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Betfair este una dintre singurele agentii online din Romania care ne aduce in oferta sugestia „scor corect oricand in meci” – fie ca vorbim de reprize, fie ca luam in calcul intreaga desfasurare a partidei. Cu ajutorul acestui pronostic putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair absolut gratuit din bonusul de 450 RON pus la dispozitie de catre agentie.


Citeste si:

Termeni pentru revendicarea unui bonus:
Pronosticul echipei Pariuri1x2 de „scor corect oricand in meci”

Salut tuturor! Dupa ce ieri am ales sa mizam pe un pronostic din Major League Soccer, astazi vom reveni pe „Batranul Continent”. Duelul ce ne-a atras atentia vine din Bundesliga, unde Frankfurt o va intalni pe Dusseldorf pe propria arena. Consideram faptul ca cele doua formatii vor reusi sa practice un real spectacol fotbalistic in care vom asista la un numar ridicat al reusitelor. Astfel, vom miza pe pronosticul  „1-1 scor corect oricand in meci” la o cota de 2.40.


Citeste si:

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu