Frosinone – Chievo: Ultima prestatie pe prima scena fotbalistica a celor doua formatii ne trimite catre un pont in cota 1.95 cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 1

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune. Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfa!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Pariul zilei de „scor corect oricand in meci” vine din Serie A! Frosinone si Chievo se intalnesc intr-un meci fara miza. Cele doua formatii sunt deja retrogradate matematic in Serie B si indiferent de rezultatul de astazi, cele doua nu-si mai pot schimba soarta. Singurul obiectiv ramas pentru cele doua formatii este reprezentat de asa-numita „ultima impresie”. Consideram ca nici una dintre cele doua trupe nu va dori sa retrogradeze „cu coada intre picioare” si va dori sa obtina un rezultat pozitiv. In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestiae „1-1 soor corect oricand in meci”, cotat cu 1.95 de catre Betfair.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu