Gael Monfils – Pierre-Hugues Herbert: Duel 100% francez, cu un favorit cert!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Gael Monfils si Pierre-Hugues Herbert se intalnesc intr-o partida din cadrul turului 3 al tabloului de simplu masculin de la Indian Wells. Confruntarea va avea loc marti, nu inainte de ora 20:00, ora Romaniei.


Intalniri directe

Aceasta va fi prima partida directa dintre cei doi jucatori.


Partidele de la Indian Wells se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Pierre-Hugues Herbert (93 ATP)

Jucator exceptional in proba de dublu, Pierre nu reuseste sa inregistreze aceleasi performante si in proba de simplu. Aproape de iesirea din top 100 ATP, francezul avea un bilant de 8 victorii si 6 infrangeri in 2018, pana la startul turneului de la Indian Wells. In California, Herbert a reusit doua surprize in primele doua tururi, eliminarile lui Gilles Simon (70 ATP – 6-7, 7-6, 6-3) si Gilles Muller (27 ATP – 6-3, 7-5).

La o cota de 1.74, oferita de Unibet, se poate miza pe minim 10 game-uri jucate in primul set al acestei confruntari


Citeste si:

Gael Monfils (42 ATP)

In turul precedent, Gael a trecut prin mari emotii in partida cu americanul John Isner. Cei doi au oferit, pana in acest moment, meciul turneului, o confruntare care a durat nu mai putin de 2 ore si 38 de minute si in care francezul a salvat 4 mingi de break in setul decisiv, una dintre acestea fiind chiar minge de meci. Scorul final al acelei intalniri a fost 6-7, 7-6, 7-5, in favoarea lui Monfils, jucator care a acuzat mici probleme medicale in ultimel turnee, in special la genunchiul piciorului drept.

La o cota de 2.00, oferita de Unibet, se poate miza pe victoria lui Herbert, cu handicap de +3,5 game-uri


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Marti, 20:00: Gael Monfils – Pierre-Hugues Herbert
Cote Unibet: 1.32 – 3.45

Fiind un expert al probei de dublu, Pierre propune un stil de serviciu-voleu si la simplu, insa o astfel de strategie este falimentara in fata unui jucator ca Monfils. Gael se descurca excelent atunci cand are in fata sa adversari care se bazeaza foarte mult pe serviciu, acesta fiind un jucator remarcabil la retur, dar si in schimburile de mingi prelungite. Mizam pe un prim set castigat de favorit, dar si pe succesul acestuia in minim de seturi.

Monfils castiga primul set – Cota 1.41 la Unibet
Scor corect 2-0 Monfils – Cota 1.93 la Unibet


Bilant Catalin, luna martie: 46WIN – 38LOST – 1VOID

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu