Tara Galilor – Trinidad & Tobago: Pariul combinat al zilei ne aduce o cota de 2.22. Alegem sa pariem pe duelul de pe „Racecourse Ground”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 1

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Tara Galilor – Trinidad & Tobago. Duelul este unul amical si va fi disputat pe stadionul „Racecourse Ground”.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Tara Galilor – Trinidad & Tobago

Formatia galeza, cel putin pe hartie, nu avea nici o emotie in vederea adjudecarii victoriei. Nationala statului din America Centrala este extrem de modest si nu are nici un jucator „decent”. In schimb, din lotul lui Ryan Giggs nu lipsesc nume precum Gareth Bale, Ben Davies si Aaron Ramsey. Tinand cont de acest fapt singura problema in acest duel va fi reprezentata doar de proportiile scorului. Totusi, pentru a ne mari sansele de castig vom incerca alege sa investim intr-un pariu combinat ce ne poate aduce profit indiferent de rezultatul final. ­čÖé

Concluzii & pont┬áTara Galilor – Trinidad & Tobago

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Tara Galilor peste 0,5 goluri in repriza secunda” – cota 1.25 ┬á si Sub 9,5 cornere” – cota 1.75. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.26. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu