Gibraltar U19 – Romania U19: „Tricolorii” pot incheia turneul din Grecia in stil mare

gibraltar u19 - romania u19
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Nationala U19 a obtinut doua victorii, impotriva Greciei si Rusiei. Marti seara joaca impotriva celui mai modest adversar.


Ma 17:00 Gibraltar U19 – Romania U19

Romania U19 si-a asigurat deja un loc in primele doua echipe din aceasta grupa. Cu sase puncte din primele doua meciuri, singura necunoscuta ramane a doua echipa calificata, iar aceea se va decide in urma partidei dintre Grecia si Rusia. „Tricolorii” au invins ambele reprezentative cu acelasi scor, 2-1. Acum vor cauta un nou succes, impotriva celui mai accesibil adversar din grupa.

14 meciuri a jucat nationala U19 a Gibraltarului de la afilierea la UEFA. Echipa nu a reusit nici o victorie, avand o singura remiza, cu Liechtenstein. Cele mai dure infrangeri au venit in 2015, doua rezultate de 0-9 cu Olanda si respectiv Franta. La acest turneu de calificare, Gibraltar a pierdut primul meci, impotriva Rusiei, cu 0-6, iar pe al doilea, impotriva Greciei, cu 0-5.

Diferenta dintre cele doua nationale este atat de mare incat cele mai multe case de pariuri nu au aceasta partida in oferta zilei. Altele nu acord cote pentru pariurl clasic, 1×2.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Meciuri directe

Gibraltar este o echipa tanara pe scena fotbalistica, astfel incat aceasta va fi prima ocazie in care va intalni Romania la orice nivel de varsta.

Concluzii

Romania a obtinut rezultate excelente in partide in care avea sansa a doua. Impotriva Gibraltarului, succesul este garantat, iar tabela ar trebui sa arate asemanator meciurilor anterioare ale Gibraltarului la acest turneu.

Ponturi Gibraltar U19 – Romania U19

cote gibraltar u19 - romania u19

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu