Gibraltar U19 – Romania U19: „Tricolorii” pot incheia turneul din Grecia in stil mare

gibraltar u19 - romania u19
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Nationala U19 a obtinut doua victorii, impotriva Greciei si Rusiei. Marti seara joaca impotriva celui mai modest adversar.


Ma 17:00 Gibraltar U19 – Romania U19

Romania U19 si-a asigurat deja un loc in primele doua echipe din aceasta grupa. Cu sase puncte din primele doua meciuri, singura necunoscuta ramane a doua echipa calificata, iar aceea se va decide in urma partidei dintre Grecia si Rusia. „Tricolorii” au invins ambele reprezentative cu acelasi scor, 2-1. Acum vor cauta un nou succes, impotriva celui mai accesibil adversar din grupa.

14 meciuri a jucat nationala U19 a Gibraltarului de la afilierea la UEFA. Echipa nu a reusit nici o victorie, avand o singura remiza, cu Liechtenstein. Cele mai dure infrangeri au venit in 2015, doua rezultate de 0-9 cu Olanda si respectiv Franta. La acest turneu de calificare, Gibraltar a pierdut primul meci, impotriva Rusiei, cu 0-6, iar pe al doilea, impotriva Greciei, cu 0-5.

Diferenta dintre cele doua nationale este atat de mare incat cele mai multe case de pariuri nu au aceasta partida in oferta zilei. Altele nu acord cote pentru pariurl clasic, 1×2.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Meciuri directe

Gibraltar este o echipa tanara pe scena fotbalistica, astfel incat aceasta va fi prima ocazie in care va intalni Romania la orice nivel de varsta.

Concluzii

Romania a obtinut rezultate excelente in partide in care avea sansa a doua. Impotriva Gibraltarului, succesul este garantat, iar tabela ar trebui sa arate asemanator meciurilor anterioare ale Gibraltarului la acest turneu.

Ponturi Gibraltar U19 – Romania U19

cote gibraltar u19 - romania u19

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu