Hermannstadt – Dinamo: Duelul zilei din play-out-ul Ligii 1 ne poate DUBLA INVESTITIA cu ajutorul unui PARIU COMBINAT!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Miercuri, incepand cu ora 18:15, se va disputa partida Hermannstadt – Dinamo, din cadrul rundei cu numarul 10 din play-out-ul Ligii 1.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro .


Informatii generale Hermannstadt – Dinamo,

„Cainii rosii” au avut parte de un parcurs aproape „impecabil” in play-out. Elevii lui Mircea Rednic au obtinut 7 victorii in cele 9 partide disputate. In cazul unui nou succes, „alb-rosii” vor urca pe prima treapta a clasamentului. In ciuda faptului ca pentru sibieni victoria este imperios necesara in perspectiva luptei pentru evitarea retrogradarii, jocul prestat de acestia este unul inferior oaspetilor.


Concluzii & pont Hermannstadt – Dinamo,

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Peste 7,5 cornere – cota 1.22  si x2″ – cota 1.54. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.00. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu