Inglot/Skugor – Bryan/Sock: Experienta si ambitia tineretii ne aduc cea mai buna sugestia pentru semifinala de dublu!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Joi, incepand cu ora 13:30, se va disputa partida Inglot/Skugor – Bryan/Sock, din cadrul semifinalelor turneului de dublu masculin de la Wimbledon.


Intalniri directe Inglot/Skugor – Bryan/Sock

Cele doua perechi nu s-au intalnit nicidoata in circuitul profesionist. Astfel, in vederea intocmirii celui mai bun pronostic, vom tine cont de o serie de amanunte pe care le vom prezentare in continuare.


Intra si tu in actiune cu pariuri inteligente si cu riscuri 0! Depune primul depozit la Baumbet şi vei primi un Bonus de Bun Venit de până la 500 RON. Baumbet îți dublează primul depozit!


Inglot/Skugor – Bryan/Sock
Cote Baumbet: 2.30  1.60

Ingolt si Skugor sunt, cu certitudine, perechea „favorita” a spectatorilor, Dominic Inglot fiind britanic. Totusi, jocul prestat de catre cei doi nu a fost extrem de convingator, acestia pierzand minim un set in ultimele 3 dispute – chiar daca acest aspect nu reprezinta un punct atat de important de plecare tinand cont de faptul ca inclestarile se disputa pe sistemul „3/5”, Inglot si Skugor au avut probleme importante in ceea ce priveste serviciul. Astfel, impotriva unor jucatori excelenti de retur precum Mike Bryan sau Jack Sock, cei doi ar putae avea de suferit.

De cealalta parte, cuplul 100% american pare perechea perfecta de pe tabloul de dublu masculin. Mike Bryan reprezinta intruchiparea experientei in proba de dublu, in vreme ce Jack Sock vine cu ambitia specifica tineretii, dar si cu un serviciu excelent. Cei doi au aratat pe parcursul turneului faptul ca se completeaza excelent si pot fi capabili sa-si adjudece chiar Grand Slam-ul. De aceea, nu avem cum sa nu mizam pe victoria lor in aceasta partida din semifinalele competitiei.

Pariaza ponturile noastre AICI!


Alte cote Inglot/Skugor – Bryan/Sock


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu